Marire text

 • A  A  A  A  

Galerie

Separator meniu

Primarie

Primar Viceprimar Secretar Organigrama Dispozitii Program de audiente Declaratii de avere Declaratii de interese
Separator meniu

Informatii interes public

Bugetul local Documente utile Rapoarte

Primaria Comunei Livezile - Stiri

MASURI CORONAVIRUS MODIFICARE PROGRAM PRIMARIE

                                                           Nr. inreg. 3475/13.03.2020


 


ANUNT


Stimati cetateni,


 


            In vederea prevenirii raspandirii infectiei cu Coronavirus, in perioada 16.03.2020 – 31.03.2020, cu posibilitatea prelungirii acestei perioade, sunt luate urmatoarele masuri in cadrul Primariei comunei Livezile:


 


 


          COMPARTIMENT REGISTRU AGRICOL


  • Eliberarea adeverintelor pentru Campania APIA, se realizeaza din oficiu si predate de catre Primaria comunei Livezile, in data de vineri, pentru saptamana viitoare, catre Oficiu Judeteana APIA Bistrita- Nasaud.

 • Eliberarea atestatelor de producator se suspenda, in caz de maxima urgenta va rugam sa ne contactati la numarul de tel. 0263270034

 • Eliberarea adeverintelor pentru cartile de identitate, cartile de identitate provizorii sau aplicarea vizei de flotant, se realizeaza din oficiu si comunicate direct catre SPCLEP Livezile

 • Cererile pentru modificarea datelor din registru agricol se primesc exclusiv in format electronic, la adresa de e-mail primarie@primarialivezilebn.ro

 • Cererile pentru procedura de preemptiune in cazul vanzarii terenurilor agricole, din extravilan, se primesc exclusiv in format electronic, la adresa de e-mail primarie@primarialivezilebn.ro, cu obligatia ca dupa data de 31.03.2020 sa le depuneti si in format eltric, sub rezzerva eliberarii adeverintei de libera vanzare.


Informatii suplimentare si formulare obtineti la nr. de telefon 0263270034 sau email alexandru.bigu@primarialivezilebn.ro


 


COMPARTIMENT URBANISM


  • Primirea solicitarilor privind eliberarea documentatiilor de urbanism si a avizelor/autorizatiilor de functionare se primesc exclusiv in ziua de luni, intre 08.00-12.00, iar eliberarea documentatiilor se realizeaza exclusiv in ziua de joi, intre orele 08.00-12.00.Va rugam, de asemenea, sa va limitati la urgente, in aceasta perioada.


  • Orice alta solicitare se primeste exclusiv in format electronic, la adresa de e-mail primarie@primarialivezilebn.ro.

 • Informatii suplimentare si formulare obtineti la nr. de telefon 0263270034 sau email florentina.trisca@primarialivezilebn.ro


 


COMPARTIMENT ASISTENTA SOCIALA


  • Depunerea documentelor pentru intocmirea dosarelor de: alocatie de stat; indemnizatie pentru cresterea copilului; stimulent; supliment; ajutor social; alocatie pentru sustinerea familiei; indemnizatie lunara pentru persoana cu handicap grav, se face exclusiv in format electronic, la adresa de e-mail anamaria.haruta@primarialivezilebn.ro.

 • Intocmirea anchetelor pentru acordarea beneficiilor de asistenta sociala (dosare noi) se va face in termenul stabilit de lege , in baza documentelor depuse de titular la dosar si prin contactarea telefonica a acestora si daca este posibil a vecinilor acestora, pentru confirmarea veridicitatii celor declarate,fara deplasarea pe teren.

 • Intocmirea anchetelor pentru dosarele existente de VMG si ASF(anchetele la interval de 6 luni), se vor intocmi prin obtinerea de informatii de la titulari si daca este posibil de la vecinii acestora, telefonic fara deplasare in teren.

 • Intocmirea anchelor solicitate de DGASPC , Judecatorie, Politie si alte Institutii, se vor intocmi doar in cazurile urgente, care nu necesita amanare .

 • Intocmirea anchetelor pentru Comisia de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap si Comisia pentru Protectia Copilului, in vederea incadrarii in grad de handicap, se vor intocmi in baza documentelor medicale depuse in format electronic, la adresa de e-mail haruta@primarialivezilebn.ro, de catre titulari /reprezentanti sau de reprezentantii copilului cu handicap, fara a fi necesara deplasarea la domiciliul acestora, prin contactarea telefonica a celor vizati.

 • Monitorizarea copiilor cu parinti plecati la munca in strainatate in conf. cu H.G. 691/2015, se va face dupa data de 31.03.2020, cu posibilitatea prelungirii in functie de evolutia si masurile de siguranta impuse pentru prevenirea raspandirii cu COVID-19.

 • Monitorizarea copiilor cu handicap. Documentele de intocmit (raport de vizita, rapoarte de monitorizare si contractele cu familia )se vor face deasemenea in baza documentelor medicale si a certificatului de incadrare in grad de handicap, prin contactarea telefonica.

 • Informatii suplimentare si formulare obtineti la nr. de telefon 0263270034/0755277957 sau email anamaria.haruta@primarialivezilebn.ro


 


 


 


SERVICIUL PUBLIC COMUNITAR DE EVIDENTA A PERSOANEI


  • Se suspenda eliberarea oricaror documente, cu exceptia certificatelor de deces si a cartilor de identitate expirate. Va rugam, de asemenea, sa va limitati la urgente, in aceasta perioada.

 • Informatii suplimentare si formulare obtineti la nr. de telefon 0263270022 sau email irimie@primarialivezilebn.ro


 


     BIBLIOTECA COMUNALA SI ARHIVA


  • Se restrictioneaza accesul persoanelor in biblioteca comunala

 • Se suspenda eliberarea oricaror documente din arhiva institutiei, cu exceptia urgentelor. Solicitarile se primesc exclusiv in format electronic la adresa de e-mail primaria@primarialivezilebn.ro


 


REGISTRATURA • Pentru petitii si alte solicitari, va recomandam folosirea adresei electronice primaria@primarialivezilebn.ro.

 • Programul cu publicul al registraturii este 08.00-12.00


Va rugam, de asemenea, sa va limitati la urgente, in aceasta perioada.


 


 


SECRETAR GENERAL • Se suspenda audientele acordate de Secretarul general pana in data de 31.03.2020, cu posibilitatea prelungirii.

 • Informatii suplimentare obtineti la nr. de telefon 0263270365/0743088777 sau email mihalachi@primarialivezilebn.ro


Va rugam, de asemenea, sa limitati, vizitele la primaria comunei Livezile, doar la urgente.


 


Aceste masuri sunt luate in primul rand, pentru protectia dumneavoastra.Este o situatie limitata in timp.


 


Va multumim pentru intelegere.


 


Cu stima,


 


Secretar general


Emanuela Mihalachi